Etusivu / Hyvinvointi / Eläinlääkintä
Eläimet ja eläinlääkintähuolto
Ruokolahden kunnan alueella toiminnasta vastaa Imatran seudun ympäristöviranomainen.

ELL Päivi Pulkkinen p. 050-3825900
puhelinaika klo 8-9, vastaanotto sopimuksen mukaan osoitteessa Mutkapolku 6 56100 Ruokolahti

Eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella

Imatran Seudun kunnallisen eläinlääkäripäivystäjän tavoittaa virka-ajan ulkopuolella suoraan numerosta 0600-16090. Puhelun hinta on 1,71 €/minuutti.
Päivystysalue käsittää Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan kuntien alueet sekä Kyläniemen. Koko seudun alueella päivystää yksi eläinlääkäri vuorollaan. Päivystysaikana on korotettu taksa.

Eläinlääkäripäivystyksellä tarkoitetaan kiireellistä eläinlääkäriapua äkillisesti ja vakavasti sairastuneille eläimille virka-ajan ulkopuolella eli arki-iltaisin ja -öisin klo 16.00 - 8.00 sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Virka-aikana ei ole erikseen päivystystä, vaan äkillisetkin sairastapaukset hoidetaan ajanvarauksen perusteella. Virka-ajalla eläinlääkäripalvelut tavoittaa samalla tavalla

Imatran seudun ympäristöviranomainen

Löytöeläimet

Ruokolahden ja lähikuntien löytöeläimet toimitetaan Löytöeläinkoti Kaskivaaraan Rautjärven Purnujärvelle
Löytöeläinten vastaanotto- ja noutoaika on klo 8-20 jokaisena päivänä. Eläinten tuomisesta ja noudosta pyydetään ilmoittamaan numeroon 040 151 7440.
Eläimet vastaanotetaan kolmen tunnin kuluessa ilmoituksesta. Palveluntuottaja ei nouda eläimiä, vaan löytöeläimen löytäjä toimittaa eläimen löytöeläinkotiin.
Löytöeläinkodin toimipisteen osoite on Lavantie 15, 56640 Purnujärvi. Ajan tasalla oleva tieto löydetyistä ja myytävistä eläimistä löytyy internetosoitteesta http://www.loytoelainkotikaskivaara.net/

Takaisin ylös