Etusivu/Kuntatietoa/Suomi 100
Suomen itsenäisyyden juhlavuosi

Suomi 100 logo.JPG

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä – ja yhdessä rakennamme koko vuodeksi 2017 elävän ohjelman yhdessä eri toimijoiden kanssa. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville. Nyt myös sinulla on mahdollisuus tehdä pieni tai suuri teko ja samalla antaa lahja omalle yhteisöllesi, Suomelle.

Satavuotiaalla on näköala katsoa vuosisata eteenpäin ja taaksepäin sekä seistä tukevasti tässä ajassa. Vuoden ohjelmasisältö syventää ymmärrystä koko itsenäisyyden ajasta, tarkastelee sitä Suomea, jossa juuri nyt elämme – sekä etsii ja luo uutta.

Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 hanke vastaa juhlavuoden ohjelman kokoamisesta, mutta juhlavuoden ohjelma voi syntyä vain yhdessä suomalaisten ja Suomen ystävien kanssa sitä rakentaen. Lisää tietoa hankkeesta löytyy osoitteesta: www.suomifinland100.fi.

Ruokolahden kunta on mukana tekemässä juhlavuotta 2017 ja toteuttaa yhdessä eri toimijoiden kanssa erilaisia tapahtumien ja toimintoja ympäri vuoden.

Sivuilta löydät vuoden 2017 tapahtumakalenterin, jota päivitetään tasaisin väliajoin. Mikäli teillä on tapahtuma tulossa ja haluatte sen näkyville  tapahtumakalenteriin tai haluatte päivittää/muokata jo olemassa olevan tilaisuuden tietoja, niin ottakaa yhteyttä projektikoordinaattori Terhi Äijöön,
Terhi.Aijo@ruokolahti.fi. Hän päivittää nämä tiedot tapahtumakalenteriin.