Etusivu / Oppiminen / Kirjasto / Ajankohtaista
Ajankohtaista

Heili-kirjastot

Ruokolahden kirjasto kuuluu Heili-kirjastokimppaan. Vanhat kirjastokortit vaihdetaan Heili-kortteihin. Varaa ensimmäiselle kirjastokäynnille mukaan henkilöllisyystodistus. Uusi kortti käy kaikissa Heili-kirjastoissa ja aineiston saa palauttaa mihin tahansa kimpan kirjastoon.

Heili-verkkokirjastossa voi selata kimpan aineistotietokantaa ja tarkistaa aineiston saatavuutta. Kirjautumalla verkkokirjastoon voi uusia lainoja, tehdä varauksia ja tarkastella omia tietoja. Tarvittavan tunnusluvun saa kirjastosta.

Rockway.fi-musiikkikoulu

Heilikirjastojen käyttöön on saatu uusi Rockway.fi-musiikkikoulu. Heili-kimpan käyttöön on varattu 21 eri kurssia. Tarjolla on kitara-, piano- ja laulukursseja, joita voit lainata käyttöösi kahden viikon ajaksi. Video-oppitunnit ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella normaalin nettiselaimen kautta. Palvelun käyttö on maksutonta, eikä kurssien varaamisesta peritä maksuja. Heili-kirjastojen Rockway-palvelu löytyy osoitteesta kirjastot.rockway.fi/heili. Palveluun kirjaudutaan Heili-kirjastokortin numerolla.

 


kassit.jpg
Takaisin ylös