Siirry pääsisältöön
1.6.2022, 14.57

Ruokolahden 450-juhlaviikonlopun pääesiintyjäksi Portion Boys

Ruokolahti juhlii tänä vuonna 450-vuotissynttäreitä. Pääjuhlaviikonloppua vietetään syyskuun alussa 2.–4.9. Luvassa on loistavaa viihdettä kaiken ikäisille.

Ruokolahti juhlii tänä vuonna 450-vuotissynttäreitä. Pääjuhlaviikonloppua vietetään syyskuun alussa 2.–4.9. Luvassa on loistavaa viihdettä kaiken ikäisille.

Pääjuhlaviikonloppu käynnistyy perjantaina 450-juhlatorilla, jossa virittäydytään viikonloppuun monipuolisen ohjelman saattelemana. Juhlatori päättää samalla kesän torikauden. 

Lauantain juhlapäivä alkaa perinteisillä Ruokolahti-markkinoilla, jossa on laajasti esillä ruokolahtelainen osaaminen. Markkinoiden vetonaulana on riihitetty ruokolahtelainen ruis. Markkinat järjestetään tänä vuonna Ruokolahden torilla ja puurotarjoilu Ruokolahti-talolla. 

Lasten Leijonarokissa on tarjolla Janne Mustosen komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä taikashow sekä maamme pomppuykkönen Kengurumeininki. Nuorten kanssa suunnitellussa RuokoRock 450 -tapahtumassa juhlatunnelmaan vievät energisestä lavashow’staan tunnettu, lappeenrantalainen Aston Kalmari ja ”Vauhti kiihtyy”-hitillään soittolistat valloittanut Portion Boys. Tapahtumassa bilefiilistä ylläpitää ruokolahtelainen Dj. Pertsa

- Idea tapahtumaan lähti alun perin Ruokolahden MLL-yhdistykseltä, jonka kanssa on jalostettu ideaa eteenpäin. Artistitoiveita kysyttiin ruokolahtelaisilta nuorilta ja Portion Boys sai eniten kannatusta. Artistikattaus voi vielä täydentyä, vinkkaa Ruokolahden kunnan nuoriso-ohjaaja Elisa Kivinen

Viikonlopun ohjelma täydentää koko juhlavuoden tapahtumatarjontaa. Erityisesti lauantain 3.9. tilaisuudet saavat tanssijalan vipattamaan niin lapsilla, nuorilla kuin aikuisilla. Musiikkitapahtumien välissä pelikentälle lasketaan irti paikallinen jalkapallojoukkue RPS Lions, joka tuo päivään suuren urheilujuhlan tunnelmaa. 

Ruokolahden seurakunnan sunnuntaiseen juhlavuoden päätapahtumaan tulee tervehdyksen tuomaan ja saarnan pitämään piispa Seppo Häkkinen.

- Toivottavasti kaiken ikäiset löytävät paikalle tapahtumiin, myös naapurikuntien asukkaat ovat lämpimästi tervetulleita! Tule mukanani juhlimaan, toivottaa Kivinen. 

Perjantain ja lauantain tapahtumat järjestetään Ruokolahden torin ja liikuntakeskuksen alueella ja sunnuntain juhla Ruokolahden kirkossa.


Lisätietoja: 
Elisa Kivinen
Nuoriso-ohjaaja
Ruokolahden kunta
+358 44 449 1265

 

Ruokolahti 450 -pääjuhlaviikonloppu 
 

Pe 2.9. klo 14–16 450-v. juhlatori, Tori 

La 3.9. klo 10–14 Ruokolahti-markkinat, Tori 

La 3.9. klo 13 Leijonarokki, Liikuntakeskus 
•    Taikuri-jonglööri Janne Mustonen 
•    Kengurumeininki 

La 3.9. klo 15 RPS-juhlaottelu, Urheilukenttä 

La 3.9. klo 17.30 RuokoRock 450, Liikuntakeskus 
•    Aston Kalmari 
•    Portion Boys
•    Dj. Pertsa 

Su 4.9. klo 10 Juhlajumalanpalvelus & Ruokolahden seurakunnan ja kunnan 450 v. juhla, Ruokolahden kirkko 

Jaa sivu: