Siirry pääsisältöön
30.1.2024, 08.00

Ruokolahden kunnan kesätyöpaikat 2024

Ruokolahden kunnan kesätyöpaikkoja on tänä vuonna tarjolla ulkoalue-, asiakaspalvelu, markkinointi- ja viestintä, kulttuuri-, puhtauspalvelu- ja varhaiskasvatustehtävissä. Kesätyöpaikkojen haku alkaa 30.1.2024

Nuoret hyppää ilmaan rantavedessä

Ruokolahden kunnan kesätyöpaikkoja on tänä vuonna tarjolla ulkoalue-, asiakaspalvelu, markkinointi- ja viestintä, kulttuuri-, puhtauspalvelu- ja varhaiskasvatustehtävissä. Kesätyöpaikkaa voivat hakea 31.12.2023 mennessä 15 vuotta täyttäneet Ruokolahden kunnassa kirjoilla olevat nuoret, jotka eivät aiemmin ole olleet kunnan kesätöissä. Kesätyöpaikkoja on yhteensä 14 nuorelle.

Hakuaika 30.1.-31.3.2024

Kesätyöjaksot ovat neljän viikon mittaisia ja työaika on 32,5 tuntia viikossa. Palkka neljän viikon kesätyöjaksolta on 900 euroa, jonka lisäksi maksetaan lomaraha ja lomakorvaus.

Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti. Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Hae kesätyöpaikkaa tästä.

 

Lisätietoja: 
Työllisyyskoordinaattori,
Anne Rasimus,
puh. 044 4491 213
anne.rasimus@ruokolahti.fi

 

Alla tietoja kesätyöpaikoista:

TEKNISTEN PALVELUIDEN TOIMIALA

Ulkoaluetyöt
2 paikkaa         
3.6.–30.6. ja 1.7.–28.7.
Viihdytkö ulkona itsenäisessä työssä ja viheralueiden kunnossapito sekä työvälineet ovat sinulle tuttuja? Mikäli vastasit kyllä, tämä tehtävä sopii sinulle erinomaisesti.

HYVINVOINTIPALVELUJEN TOIMIALA

Kirjasto                                         
2 paikkaa
3.6.–30.6. ja 1.7.–28.7.
Oletko tarkka, huolellinen ja pidät asiakaspalvelusta? Kirjasto tarjoaa monipuolisen kesätyön kulttuuri- ja matkailualan tehtävissä. Kirjastolla sijaitsee kunnan matkailuinfo, jossa pääset palvelemaan kesäasukkaita sekä muita matkailijoita. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi tehtävässä.

Puhtauspalvelut
2 paikkaa
3.6.–30.6.          
Oletko huolellinen, tarkka ja pidät hyvästä järjestyksestä. Puhtauspalveluissa pääset työskentelemään koulun, päiväkodin ja liikuntahallin moderneissa tiloissa. Siisti sisätyö nykyaikaisin laittein ja välinein. Olisiko tämä sinun juttusi?

Varhaiskasvatus                                                     
2 paikkaa         
3.6.–30.6. ja 1.7.–28.7.
Pidätkö lapsista, oletko ehkä jopa harkinnut alan opiskeluja tai olet jo alan opiskelija? Päiväkoti tarjoaa mielenkiintoisen kesätyön lasten parissa.

HALLINTOPALVELUIDEN TOIMIALA

Markkinointi- ja viestintä
1 paikka
3.6.–30.6.
Oletko kiinnostunut kunnan markkinoinnista, viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä? Oletko idearikas innovaattori? Hallitsetko sosiaalisen median ja audiovisuaalisen sisällöntuotannon? Jos tämä kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta, niin voisit sopia kunnan markkinoinnin kesätyöntekijäksi.

Museo                                                                       
2 paikkaa
10.6.–7.7. ja 8.7.–4.8.
Kiinnostaako historia ja vanhat esineet? Museolle etsitään itsenäiseen työskentelyyn pystyvää asiakaspalvelualtista nuorta. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Ruokolahti-talo
2 paikkaa 
10.6.–7.7. ja 8.7.–4.8.
Oletko kiinnostunut työskentelemään Ruokolahti-seuran kesäkahvilassa? Tehtävä sisältää mm. avustavia keittiötehtäviä, leipomista, asiakaspalvelua, siivousta ja matkailijoiden opastamista. Tehtävään sisältyy viikonlopputyötä (lauantaisin). Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Tarkkolan kylätalo
1 paikka
Kiinnostaako sinua työskentely aktiivisessa kyläyhdistyksessä! Kyläyhdistys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina kiinteistön- ja ulkoalueiden hoidosta markkinointiin ja tiedotukseen. Tehtävänkuva muotoutuu valitun kesätyöntekijän vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Työ edellyttää mahdollisuutta liikkua Tarkkolan kylätalolle. Työ voi sisältää osittain etä-, ilta- ja viikonlopputyötä. Aloitusajankohta sovitaan sopivan kesätyöntekijän löydyttyä.

Jaa sivu: