Siirry pääsisältöön
6.10.2023, 10.00

Ruokolahden uuden ajan liikkumisratkaisut -keskustelutilaisuus

Tervetuloa uuden ajan liikenne- ja liikkumisratkaisuja pohtivaan keskustelutilaisuuteen Ruokolahden koulun monitoimitilaan maanantaina 6.11. klo 18.00.

Ruokolahden kunta järjestää uuden ajan liikenne- ja liikkumisratkaisuja pohtivan keskustelutilaisuuden Ruokolahden koulun monitoimitilassa maanantaina 6.11. klo 18.00.

Aiheen alustajina toimivat:
Kyytiin2 -hankkeen projektipäällikkö Tomas Luoma etäyhteydellä ja
Imatran kaupungin joukkoliikenteen kehittämishankkeen projektipäällikkö, Imatran seudun kehitysyhtiön, Kehyn asiantuntija Jukka Partinen
 
Yksi suurimmista elinvoimakyselyissä ja haastatteluissa esiin tulleista toiveista Ruokolahdella on julkisen liikenteen parantaminen. Sillä on vaikutuksia erityisesti lasten ja nuorten opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksiin. Kehitystoiveet liittyvät sekä kunnan sisäiseen, että Imatran ja Ruokolahden välisten yhteyksien parantamiseen.
 
Paikalle kutsutaan laajasti asiasta kiinnostuneita, niin kyytiä tarvitsevia, kuin esim. kimppakyytiä tarjoaviakin. Tilaisuudessa pohditaan matalan kynnyksen vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia sekä kuntien välisen järjestäytyneen yhteistyön mahdollisuuksia liikkumisen helpottamiseksi alueella.
Jaa sivu: