Siirry pääsisältöön
12.5.2023, 11.08

Virtuaalinen innovaatioraha ideointikilpailu 1.5.-15.8.2023

Mitä sinä kehittäisit Ruokolahdella 10 000 eurolla? Osallistamme kuntalaisia pohtimaan kehitysideoita ja parhaat ideat palkitaan.

Asfalttiin kirjoitettu Mie sydän Ruokolahti

Osallistava budjetointi on tärkeä osa kuntademokratiaa. Osallistavassa budjetoinnissa kuntalaiset saavat esittää omia ideoitaan toteutettavaksi kunnan toiminnan suunnittelussa. Jokaisella osallistujalla on käytössään virtuaalista rahaa 10 000 "Ruokolahden euroa" (R€) ideansa toteuttamiseen, jonka he voivat käyttää omaan ideaansa tai yhdistää sen yhteiseen ideaan.

Jokainen idea on kuvattava kaikilla alla olevin otsikoin:

  • Idean nimi (ideaa hyvin kuvaava nimi, enintään 100 merkkiä)
  • Idean esittäjä/t
  • Idean kuvaus (kenelle suunnattu, minkä ongelman / tarpeen idea ratkaisee, enintään 2 500 merkkiä)
  • Idean mahdollinen toteuttaja(t) (kunta, yritys, yhdistys, muu)
  • Idean arvioidut toteutuskustannukset (esim. omatyö / ostopalvelut / materiaalit)

Jätä ideasi joko Webropol-lomakkeella tai ideat voi toimittaa myös sähköisessä MS Word-asiakirjamuodossa osoitteeseen kirjaamo@ruokolahti.fi 15.8.2023 mennessä. Myöhästyneitä ideaehdotuksia ei oteta kilpailuun mukaan.

Valtuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajisto arvioi ideat lokakuun 2023 loppuun mennessä ja valtuusto palkitsee parhaan idean lahjakortilla tai muulla valitsemallaan tavalla joulukuun 2023 kokouksessaan. Valtuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajisto voi kutsua yhteiskunnan eri sektoreiden edustajia ideoiden arviointiryhmään.

Jaa sivu: