Siirry pääsisältöön
Ruokolahden urheilukeskus

Valinnanvapautta vapaa-aikaan

Suuntaa loistaville ulkoilu- ja retkeilyreiteille, ihastele Suomen kumminta kiveä tai kurvaa Suomen pisimmälle pumptrack-pyöräilyradalle! Kesäistä pulahdusta järveen hienohiekkaisella Huuhanrannalla tai hurjia vauhteja laskettelurinteessä luonnonkauniin Saimaan sylissä et varmasti koe muualla. Rauhoittua voit tunnelmallisen tähtitaivaan alla, koskemattoman luonnon keskellä. Ruokolahden monipuolinen luonto tarjoaa tekemistä kaikille!  

Kulttuuri ja vapaa-aika

Ruokolahden kulttuuritoiminta kumpuaa paikallisesta perinteestä sekä yhdistysten, kylätoimikuntien ja esiintyvien ryhmien työstä. Tapahtumakalenteri täyttyy vuosittain konserteista, teatteriesityksistä, kyläjuhlista, retkistä, vaelluksista, leireistä, kursseista ja eri yhdistysten tapahtumista.

Lue lisää
Ruokolahden tori

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia sekä lapsille että aikuisille useissa eri toimipaikoissa kuntamme alueella.

Lue lisää
Kansalaisopiston oppilastöitä

Kirjasto

Tiloissamme voit opiskella, tehdä etätöitä, oleskella, tavata tuttuja ja pitää kokouksia. Kirjastossa saa opastusta ja neuvontaa, ja kaikilla on vapaa pääsy tiloissamme järjestettäviin näyttelyihin ja tapahtumiin.

Lue lisää
Kirjasto Suovilla

Tapahtumat

Tapahtumakalenteri täyttyy vuosittain erilaisista tapahtumista, kuten konserteista, teatteriesityksistä, kyläjuhlista, retkistä, vaelluksista, leireistä, kursseista ja eri yhdistysten tapahtumista.

Lue lisää
Tapahtuma museon alueella

Nuoriso

Ruokolahden nuorisotyön palveluihin kuuluu avoin tilatoiminta, digitaalinen nuorisotyö, etsivä nuorisotyö ja nuorten osallisuuden tukeminen ja koulun kanssa yhteistyössä toteutettu koulunuorisotyö.

Nuorisotila Pommari sijaitsee koulun vihreässä päädyssä. Nuorisotila on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lue lisää
Nuorisotoimen sisäänkäynti Ruokolahden koululla

Elvinkulman olohuone

Elvinkulman olohuone on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit myös ruokailla.

Lue lisää
Ruokailijat Elvinkulman olohuoneella