Siirry pääsisältöön

Aineistot

Aineistot

Heili-kirjastojen e-aineistot

Heili-verkkokirjaston etusivulta www.heilikirjastot.fi  löytyvät linkit sähköisiin palveluihin. E-palveluihin kirjaudutaan Heili-kirjastokortin tunnuksella. E-kirjojen lainaamiseen tarvitaan lisäksi kirjastokorttiin liitettävä tunnusluku, minkä saa kirjastosta.

Rockway.fi-musiikkikoulu

Heilikirjastojen käyttössä on Rockway.fi-musiikkikoulu. Heili-kimpan käyttöön on varattu 21 eri kurssia. Tarjolla on kitara-, piano- ja laulukursseja, joita voit lainata käyttöösi kahden viikon ajaksi. Video-oppitunnit ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella normaalin nettiselaimen kautta. Palvelun käyttö on maksutonta, eikä kurssien varaamisesta peritä maksuja. Heili-kirjastojen Rockway-palvelu löytyy osoitteesta kirjastot.rockway.fi/heili. Palveluun kirjaudutaan Heili-kirjastokortin numerolla.

Elokuvapalvelu Kirjastokino

Heili-kirjastot ovat liittyneet elokuvapalvelu Kirjastokinoon. Kirjastokinon elokuvien katseluun tarvitset nettiyhteyden ja katselulaitteen (tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen).

Mene palveluun https://www.kirjastokino.fi ja valitse elokuva ja KATSO. Valitse sen jälkeen kirjastosi Heili-kirjastot; anna kirjastokorttisi tunnus (esim. HEILI012345678) ja kirjastokorttisi pin-koodi.

 Pääset katsomaan elokuvia rajoituksetta niin monta kuin ikinä haluat.  Elokuvia tulee palveluun koko ajan lisää, joten valikoima kasvaa.

Tekstityksen voi valita aktiiviseksi videosoittimen yläkulman cc-painikkeesta. Alalaidasta voit säätää äänenvoimakkuuta tai pysäyttää elokuvan.

Katsoja kirjautuu palveluun kirjastojärjestelmän kautta ja se tarkistaa samalla iän. Sen jälkeen katsojalle näkyvät vain ne aineistot, joita hän ikänsä puolesta saa katsoa. Mitään käyttäjätietoja ei tallenneta.

Kokoelma

kirjoja  
 
nuotteja  
 
musiikkiäänitteitä  
 
muita äänitteitä  


videoita  
 

CD-rom-levyjä 


DVD-levyjä