Siirry pääsisältöön

Keskustaajaman liikuntakeskus

Liikuntakeskus

Monipuolinen liikuntakeskus mahdollistaa jalkapalloilijoiden, yleisurheilijoiden, tennispelaajien, beach volley -pelaajien, jääkiekkoilijoiden, hiihtäjien ja luistelijoiden kehittymisen omassa lajissaan sekä myös ei-tavoitteellisemman liikunnan ympäri vuoden.
Palloilijoille on tekonurmikenttä ja oikea nurmikenttä. Melko uusi liikuntahalli tarjoaa kolmine lohkoineen ja kuntosaleineen mahdollisuuden sisäliikuntaan.

Pumptrack

Ruokolahdella sijaitsee Suomen suurin pump track -rata. Pump track -radalla on asfalttipäällyste, joka mahdollistaa pyöräilyn lisäksi myös rullalautailun ja skuuttailun. Radan käyttö on kaikille maksutonta.

Lue lisää

Frisbeegolf

Ruokolahdella sijaitsee yhdeksän väylän frisbeegolfrata, josta löytyy vaihtelua väylien pituuden (50 - 140 m) ja maastonmuotojen välillä. Rata kulkee vesitornin ja pururadan maastossa. Heittopaikkoina toimivat TeePadit, joiden yhteydessä on väyläopasteet. Rataa saa käyttää ilmaiseksi, ja yksi kierros kestää noin 45 minuuttia. Metsässä pääsevät heittelemään kiekkoa niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat. Samalla, kun pelaa trendilajia, voi ihastella metsän elämää.

Lue lisää

Tekonurmi

Liikuntakeskuksessa on vuonna 2019 valmistunut tekonurmikenttä käytettävissä eri palloilulajeihin.

Lue lisää

Sisäliikunta

Voit harrastaa eri pallopelejä kolmeen lohkoon jaettavassa upeassa liikuntahallissa sekä käydä kunto- ja voimailusalilla.

Lue lisää

Hiihtoladut ja ulkoilualueet

Ruokolahdella on noin 16 km valaistuja latuja ja noin 149 km tavallisia kansanhiihtolatuja. 

Kunnassa on erittäin kattavat ulkoilualueet, niin keskustaajamassa kuin kylillä.

Lue lisää