Siirry pääsisältöön
28.5.2024, 14.45

Ruokolahden hyvinvointiasemalla sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

Sairaanhoitajat tekevät walk in-vastaanotolla nopeita hoitotoimenpiteitä, kuten yksittäisiä rokotuksia, korvahuuhteluita tai punkin poistoja.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen ajanvarauksettomat vastaanotot (walk in) ottavat asiakkaita vastaan maanantaista 27. toukokuuta alkaen ilman lähetettä tai ajanvarausta. Walk in -vastaanotto palvelee Ruokolahden hyvinvointiasemalla ma-pe klo 12-14.

Walk in -vastaanoton kesto on 10 minuuttia asiakasta kohden ja se on tarkoitettu lyhyille hoitotoimenpiteille. Päivystyksellisiä asioita ei niillä hoideta.

– Sairaanhoitajat tekevät walk in-vastaanotolla nopeita hoitotoimenpiteitä, kuten yksittäisiä rokotuksia, korvahuuhteluita tai punkin poistoja. Päivystykselliset asiat kuten äkillisesti alkanut kova päänsärky tai korvakipu vaativat lääkärin vastaanottoa ja arviota, ja siksi niitä ei voida walk in -vastaanotolla hoitaa, kertoo palvelupäällikkö Satu Simolin hyvinvointialueelta.  

Ajanvarauksettomalla hoitajan vastaanotolla hoidetaan:

  • yksittäiset rokotukset
  • punkin poisto
  • ompeleen/hakasten poistot (rajatusti)
  • yksittäiset injektiot
  • korvahuuhtelut (pehmittävät korvatipat laitettava etukäteen)

 Lue tarkemmat tiedot aiheesta hyvinvointialueen sivuilta:

Ilman ajanvarausta toimivat vastaanotot aloittavat 27.5. osalla hyvinvointiasemista - Etelä-Karjalan hyvinvointialue (ekhva.fi)

Jaa sivu: