Siirry pääsisältöön

Asuminen

Meillä on arkea tukevat, toimivat palvelut

Monenlaisia mahdollisuuksia - sinä päätät

  • Ruokolahdella olet kotona mökillä
  • Asumista ja mökkeilyä edullisella hintatasolla.

Kaipaatko puhdasta ilmaa ja luonnon rauhaa? Ruokolahti tarjoaa mukavat puitteet vapaa-ajan asumiselle. Jos olet aktiivinen luonnossa liikkuja, niin tämä on sinun paikkasi. Nautit elämästäsi ympäri vuoden, sillä täältä löytyy niin luontopolkuja, hiihtolatuja, metsästys- ja kalastusmahdollisuuksia kuin marjamaitakin. Pyöräilijöitä hemmottelemme kattavilla reiteillä, Saimaan Bikeparkia unohtamatta.

Ruokolahti on yksi Suomen suosituimmista mökkikunnista. Jos elämä Ruokolahdella alkaa maistua vakituisemmin, meillä vapaa-ajan asunnon muuttaminen vakituiseksi kodiksi on sujuvaa. Yhä useampi vapaa-ajan asukas viihtyy meillä niin hyvin, että jää iloksemme pysyvästi.

Hieno sijainti ei meillä tarkoita kalliita tontteja tai kiinteistöjä, päinvastoin - täältä saat kivan talon järvinäkymällä kaupunkikaksion hinnalla. Toimivan valokuidun ansiosta Ruokolahdelle perustaa kätevästi myös etätyötoimiston.

Vakituiseen asumiseen meiltä löytyy tontteja niin Saimaan rannalta kuin metsän keskeltä. Eikä rakentamisen byrokratiakaan ole esteenä: luvat käsitellään meillä nopeasti.