Siirry pääsisältöön
8.7.2024, 15.11

Ruokolahti rekrytoi koulunuorisotyöntekijä

Hae tehtävää 31.7.2024 klo 15.00 mennessä

Koulunuorisotyöntekijä on oppilaiden tavoitettavissa koulupäivän aikana matalalla kynnyksellä. Hän osallistuu koulun arkeen ja vierailee oppitunneilla sovittaessa mm. ryhmäytyksien tai teematuntien merkeissä. Lisäksi koulunuorisotyöntekijä suunnittelee ja järjestää toimintaa, tapahtumia ja teemapäiviä Ruokolahden koulussa yhteistyössä muiden toimijoiden ja koulun henkilökunnan kanssa. Tehtävään voi sisältyä jonkin verran iltatyötä.
 
Ruokolahdella on yksi yhtenäinen peruskoulu, jossa on noin 400 oppilasta. Koulunuorisotyöntekijän tehtävä painottuu pääsääntöisesti luokille 5-9.
 
Arvostamme asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja kehittämishenkistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, digiosaamista, kokemusta koulunuorisotyöstä sekä organisointi- ja verkostoitumistaitoja.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto.
 
Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 33 tuntia / viikko. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen hankerahoitus.
 
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopi-muksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
 
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
 
Hakemukset Kuntarekry.fi -sivuston kautta, työavain 612164.
Hakuaika päättyy 31.7.2024 klo 15.00
 
Lisätietoja antaa
Aleksi Puustjärvi, puh. 044 4491 243, aleksi.puustjarvi@ruokolahti.fi
Jaa sivu: