Siirry pääsisältöön
Potilas hammaslääkärin tuolissa
Palvelu

Hammaslääkäripäivystys

Palvelu

Hammaslääkäripäivystys

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu kaikille ensiapuluontoista hoitoa vaativille potilaille ja sellaiselle puolikiireelliselle hoidolle, jolla estetään tulehdusten akutisoituminen. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa.

Arkipäivien päiväaikainen hammaslääkäripäivystys toimii alueiden hammashoitoloissa. Lisätietoa saat ajanvarauksen yhteydessä.

Hammaslääkäripäivystys iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä toimii Lappeenrannassa Etelä-Karjalan keskussairaalassa (Valto Käkelän katu 1, 2. krs). Sisäänkäynti on keskussairaalan pääovesta eli A-ovesta. Ilmoittaudu tullessasi keskussairaalan ilmoittautumisautomaatilla keskussairaalan A-aulassa.​

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu kaikille ensiapuluontoista hoitoa vaativille potilaille ja sellaiselle puolikiireelliselle hoidolle, jolla estetään tulehdusten akutisoituminen.

Toimintaohje

Soita ensin hammashoidon ajanvaraukseen tai Päivystysapuun.

Maksullisuuden tiedot

Suun terveydenhuollon palvelut ovat maksullisia 18 vuotta täyttäneille.

Palvelun tausta ja lainsäädäntö

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyvät suun terveyden edistäminen ja terveystarkastukset sekä suun sairauksien tutkimus, ehkäisy ja hoito. Suun terveydenhuolto toimii yhteistyössä muun terveydenhuollon ja sosiaalihuollon kanssa.

Terveydenhuoltolaki

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2010/20101326