Siirry pääsisältöön

Vaittilanranta

Omarantaiset omakotitontit Saimaan rannalta

Ruokolahden kunta tarjoaa nyt pitkästä aikaa mahdollisuuden hankkia tontti kauniin Saimaan rannalta omakotitaloille. Rannan äärelle sijoitetuille kiinteistöille on mahdollista rakentaa oma erillinen sauna ja jopa viidellä niistä löytyy ihan omaa rantaviivaa useiden metrien matkalta! Korttelin vierestä samalla rantuudella löytyy myös kunnan ylläpitämä yleinen uimaranta sekä venesatama vuokrapaikoilla. 

 


Vaittilanrannan tonteista viidellä on oma ranta ja ainakin kahdella makea näköala suoraan Saimaalle. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 1100m² - 2500m² väliltä ja rakennusoikeutta niille löytyy 300m² + 25m² saunarakennukselle (rantatontit). Hinnat pyörivät 20 000€ - 70 000€ välillä. Tonttikohtaiset tiedot näkyvät alempana.

Tontit on valmiiksi lohkottu ja pyykitetty, ja korttelin kunnallistekniikka valmistunut. Sinun tulee vain liittyä kunnan vesijohtoverkostoon sekä Imatran seudun sähkön sähköverkostoon. Asuinrakennuksen rakentamiseen annamme kolme vuotta rakennusaikaa kaupan allekirjoituspäivästä. Alueelle ollaan myös paraikaa rakentamassa valokuituverkkoa BLC:n toimesta, jos haluat vielä lisäksi nopean verkkoyhteyden uudelle kiinteistöllesi.

Vaittilanranta sijaitsee Ruokolahden Salosaaressa, vajaan kolmen kilometrin päässä kunnan palveluista ja noin 15km päässä Imatran keskustasta. Saimaa tarjoaa laajat harrastusmahdollisuudet niin kesäisin että talvisin, muun muassa veneilyn, melomisen, kalastamisen ja hiihtämisen muodossa, ja Saimaa Geopark puolestaan retkeilyreittien ohella mahdollisuuden tutustua alueen geologisiin perintöihin. Metsät tarjoavat parasta antiaan ja järvien läheisyys aitoa mökkeilytunnelmaa. 

Kunnan keskustasta löytyvien peruspalveluiden lisäksi Salosaaressa sijaitsee Ruokolahden Freeski Ky:n laskettelukeskus (3,5km), Kontion leivintupa (6km) sekä Suikkalan Lava (10km).

Huom!  Klikkaa kuvia suuremmiksi hiiren oikealla painikkeella --> Avaa kuva uudessa välilehdessä

 

Käy katsomassa kohdetta Etuovesta ||  Vilkaisethan myös 360-kuvia tästä

 


Rakennustapaohje || Asemakaava || Kaavaselostus


Huomioithan, että tontit myydään nopeimmille sekä parhaiten tarjonneille. Omarantaisia tontteja on jäljellä enää kaksi ja saamme kiinnostuneita yhteydenottopyyntöjä viikoittain. Mikäli haluat mukaan niin laita tarjouksesi sähköpostilla. Voit myös varata yksityisesittelyn jos haluat käydä tutustumassa kohteeseen etukäteen kunnan henkilöstön kanssa.

Rakennusasioissa olkaa yhteydessä kunnan rakennusvalvontaan puh. +358 44 4491256 

Kysy lisää ja varaa oma tonttisi


Jari Leppänen
+358 44 4491 255
jari.leppanen@ruokolahti.fi

Teknisten palveluiden toimialajohtaja


Kristiina Korhonen
+358 44 4491 253
kristiina.korhonen@ruokolahti.fi

Maanmittausinsinööri