Siirry pääsisältöön
Liikuntahallin kuntosali

Liikuntakortit

Erityisliikuntakortti

Uinti- ja kuntosalikortit myönnetään ruokolahtelaisille, joilla on sairauden tai vamman kokonaishaitan luokka vähintään 12 (entinen 60% invaliditeetti) tai liikuntavammasta aiheutuva haittaluokka vähintään 10 (entinen 50% invaliditeetti). Haittaluokalla tarkoitetaan tapaturmavakuutuslain mukaista haittaluokkaa (sosiaali- ja terveysministeriön päätös nro 1012 vuodelta 1986).

Henkilöt, jotka saavat Kelan hoito-, vammais- tai kuntoutustukea sekä henkilöt, joilla on voimassaoleva liikuntavammaisen pysäköintilupa, ovat oikeutettuja uinti- ja/tai kuntosalikorttiin. Korttia ei myönnetä mikäli hoito- tai vammaistuki on myönnetty ruokavaliokustannusten perusteella.

Kortin voi saada Ruokolahden kunnan kuntosalille, Imatran Urheilutalon kuntosalille tai Imatran Uimahalliin. Imatran toimintoihin saatavat kortit saa ottamalla yhteyttä Imatran liikuntatoimeen.

Kortin hinta on aikuisilta 50€ ja lapsilta 25€. Yhdistelmäkortin hinta on 100€ ja lapsilta 50€. Avustaja pääsee maksutta, jos avustustarve on sekä pukeutumisessa, että uimahallissa tai kuntosalissa. Imatran Urheilutalon kuntosalikortti oikeuttaa Urheilutalon kaikkien liikuntatilojen käytön.

Korttia varten tarvitaan lääkärintodistus haittaluokasta tai päätös hoito-, vammais- tai kuntoutustuesta tai pysäköintiluvasta.

Kortin voi lunastaa liikuntakoordinaattorilta varaamalla ajan. Kortti on voimassa vuoden kirjaamispäivästä ja sen voi uusia ennen voimassaoloajan päättymistä. 

75+ vuotiaiden kuntosalikortti

Kunta myöntää 75-vuotiaille ja vanhemmille maksutta kuntosalipoletin aina kuluvan kalenterivuoden loppuun asti. Poletin saa todistamalla ikänsä henkilöllisyystodistuksella polettia noudettaessa.

Stepperi