Siirry pääsisältöön
Liikuntakeskus ilmakuva

Tilojen varaus

Vakiovuorojen 2024-2025 haku avautuu ma 27.5. klo 12 ja päättyy 9.6.2024 Haku tapahtuu alla olevan linkin kautta:

Ruokolahden kunnan varausjärjestelmä (asio.fi)

 

Hae yksittäistä vuoroa/ tapahtumaa  sähköisellä  Asio-vuorovarausjärjestelmällä. Sivuilta voi tarkistaa olemassa olevan varaustilanteen sekä tehdä myös ko. tiloihin yksittäisiä tai toistuvia varauksia (varaukset ovat maksullisia).

Asio logo

Sähköisellä vuorovarausjärjestelmällä voit tarkastella varauksia tai varata seuraavat tilat:

Tällä hetkellä tenniskentän (maksuton) vuorot varataan kokonaan varausjärjestelmän kautta. Koulun Leijonasalin sekä Vaittilan lyhyet varaukset varataan ja maksetaan verkkomaksuna varausjärjestelmän kautta.

Kuntosalin käyttöoikeuksia voi varata ja maksaa järjestelmän kautta, samoin kuin liikuntahallin yksittäisiä sulkapallovuoroja (käynti PIN-koodilla). Muut kulkumuodot ovat mobiili tai kulkupoletti, jotka ovat ostettavissa kirjastolta.

Liikuntahallin yksittäiset varaukset

Liikuntahallin tiloja voi käyttää sulkapallon ja tenniksen pelaamiseen (kaksin- tai nelinpeli). Varaus tehdään ja maksetaan sähköisen varausjärjestlmän kautta.

 

Maksut ja peruutus

Sisä- ja liikuntatilojen käyttömaksut 1.1.2024 alkaen

Vuoroista peritään hyvinvointipalvelujen lautakunnan vahvistama maksu alkamisvuorosta lopettamispäivään. Varauksen voi peruuttaa kuluitta kaksi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

Vuoron maksu tapahtuu kunnalta saapuvalla laskulla.
Vuoroista ei peritä maksua, jos peruutus on tapahtunut kunnan taholta.

Vain kirjalliset hakemukset, muutokset ja peruutukset otetaan huomioon.