Siirry pääsisältöön
Liikuntakeskus ilmakuva

Tilojen varaus

Hae yksittäistä vuoroa/ tapahtumaa  sähköisellä  Asio-vuorovarausjärjestelmällä. Sivuilta voi tarkistaa olemassa olevan varaustilanteen sekä tehdä myös ko. tiloihin yksittäisiä tai toistuvia varauksia (varaukset ovat maksullisia).

Asio logo

Sähköisellä vuorovarausjärjestelmällä voit tarkastella varauksia tai varata seuraavat tilat:

Tällä hetkellä tenniskentän (maksuton) vuorot varataan kokonaan varausjärjestelmän kautta. Koulun monitoimitilan sekä Vaittilan lyhyet varaukset varataan ja maksetaan verkkomaksuna varausjärjestelmän kautta.

Myöhemmin syksyn 2023 aikana tulee mahdolliseksi ladata ja maksaa kuntosalin käyttöoikeuksia järjestelmän kautta, samoin kuin liikuntahallin yksittäisiä sulkapallovuoroja. Jatkossa käynti tiloihin onnistuu myös mobiilisti sekä matkapuhelimeen saapuvalla koodilla avaintunnisteen lisäksi.

Liikuntahallin yksittäiset varaukset

Liikuntahallin tiloja voi käyttää sulkapallon ja tenniksen pelaamiseen (kaksin- tai nelinpeli)

Henkilökunta tarkistaa varauksesi. Mikäli varausta ei voida toteuttaa esimerkiksi turnauksen vuoksi, on varauksista vastaava henkilö tilan varaajaan erikseen yhteydessä.

Maksut ja peruutus

Sisä- ja ulkoliikuntatilojen käyttömaksut

Vuoroista peritään hyvinvointipalvelujen lautakunnan vahvistama maksu alkamisvuorosta lopettamispäivään. Varauksen voi peruuttaa kuluitta kaksi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

Vuoron maksu tapahtuu kunnalta saapuvalla laskulla.
Vuoroista ei peritä maksua, jos peruutus on tapahtunut kunnan taholta.

Vain kirjalliset hakemukset, muutokset ja peruutukset otetaan huomioon.