Siirry pääsisältöön

Ruokolahden senioriyrittäjät

Ruokolahden senioriyrittäjät

Ruokolahden aktiiviset senioriyrittäjät kokoontuvat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-15.

Toukokuun tapaamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Ke 31.7. Tarkkolan kesäteatterissa "Miehen tuoksu" -esitys. Varattu 50kpl lippuja, hinta 18€. Ilmoittautuminen ennakkoon Matille, yhteystiedot alla. Lipun voi maksaa Ruokolahden yrittäjien tilille,
Saaja: Ruokolahden yrittäjät ry
Tilinumero: FI 08 5402 1540 0110 70, 
Viesti: Maksajan nimi

Senioriyrittäjien puuhamies ja yhteyshenkilö on Matti Jaatinen. Häneltä voi kysyä lisätietoa toiminnasta ja tehdä ehdotuksia tapaamisiin.

Matin puh. 0500 154 151
mattijuhana.jaatinen@gmail.com 

Edelliset tapaamiset

Alppimajassa joululounaalla 20.12.2023

17.4.2024 kunnantalon valtuustosalissa oltiin musikaalisissa tunnelmissa, kun Konsta Lappalainen lauloi Seppo Äijön säestyksellä senioriyrittäjien toivekappaleita.

Tällä kertaa kuultiin kunnan ajankohtaiset asiat ja katsottiin kesän tapahtumakalenteri läpi. Harri Tonder kertoi omaa tarinaansa aktiivisena ruokolahtelaisena.

Kunnan hyvinvointiluotsi Jesse Kotiranta kertoi Ruokolahden hyvinvointiin liityvistä asioista. Juhani Sten kertoi oman yrittäjätarinansa autokorjaamon pitäjänä. 

17.1.2024
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen erityisasiantuntija Sari Hokkanen kertoi hyvinvointi- ja terveysasemien omahoitaja-mallista ja hyvinvointialueen asiantuntijafysioterapeutin vastaanotosta, joka on tarkoitettu kansalaisille, joilla on äkillisesti ilman tapaturmaa tai kuumeilua alkanut tuki- ja liikuntaelin oireilu. Tilaisuudessa keskusteltiin myös hyvinvointialueen hyvinvointivalmentajien mahdollisuudesta tarjota alueemme kuntalaisille maksutonta elintapaohjausta ja neuvontaa. Osallistujat saivat myös tietoa siitä, miten pysyy paremmin pystyssä ja siihen liittyvästä kunnan liikuntaneuvonnasta ja Pysytään pystyssä -liikuntaryhmistä.

Sari Hokkasen esityksen voi ladata seuraavasta linkistä Sari Hokkasen esitys

Senioriyrittäjät nauttivat yltäkylläisen joululounaan ravintola Alppimajassa.

Kunnanjohtaja Jukka-Pekka Bergman kertoi ajankohtaista tietoa mm. Rasilan sataman kehittämishankkeesta, Keskustan uudisrakennuksen tilanteesta, uuden paloaseman suunnitelmien etenemisestä. Kunnanjohtaja myös muistutti, että Ruokolahdella on viime vuosina panostettu kovasti varhaiskasvatukseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Niiden hyvää tasoa ylläpidetään ja seuraavaksi kohennetaan ikäihmisten oloja.

Lisää kuvia joululounaalta löytyy tästä linkistä.

Itula Oy valmistaa lämmitys- ja jäähdytyspaneeleja sekä rakennusten lämmönsäätelyn kokonaisratkaisuja.

Itulan Jukka Itkonen kertoo yrityksestä