Siirry pääsisältöön

Ruokolahden senioriyrittäjät

Ruokolahden senioriyrittäjät

Ruokolahden aktiiviset senioriyrittäjät kokoontuvat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-15.

Seuraava tapaaminen on kunnantalolla valtuustosalissa 20.3. ja silloin ollaan musikaalisissa tunnelmissa! Vietämme livebändin säestyksellä senioriyrittäjien "Elämäni piisi"-päivää.

Senioriyrittäjien puuhamies ja yhteyshenkilö on Matti Jaatinen. Häneltä voi kysyä lisätietoa toiminnasta ja tehdä ehdotuksia tapaamisiin.

Matin puh. 0500 154 151
mattijuhana.jaatinen@gmail.com 

Edelliset tapaamiset

21.2.2024.
Kunnan hyvinvointiluotsi Jesse Kotiranta kertoi Ruokolahden hyvinvointiin liityvistä asioista. Juhani Sten kertoi oman yrittäjätarinansa autokorjaamon pitäjänä. 

17.1.2024
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen erityisasiantuntija Sari Hokkanen kertoi hyvinvointi- ja terveysasemien omahoitaja-mallista ja hyvinvointialueen asiantuntijafysioterapeutin vastaanotosta, joka on tarkoitettu kansalaisille, joilla on äkillisesti ilman tapaturmaa tai kuumeilua alkanut tuki- ja liikuntaelin oireilu. Tilaisuudessa keskusteltiin myös hyvinvointialueen hyvinvointivalmentajien mahdollisuudesta tarjota alueemme kuntalaisille maksutonta elintapaohjausta ja neuvontaa. Osallistujat saivat myös tietoa siitä, miten pysyy paremmin pystyssä ja siihen liittyvästä kunnan liikuntaneuvonnasta ja Pysytään pystyssä -liikuntaryhmistä.

Sari Hokkasen esityksen voi ladata seuraavasta linkistä Sari Hokkasen esitys

20.12.2023 Senioriyrittäjät nauttivat yltäkylläisen joululounaan ravintola Alppimajassa.
Kunnanjohtaja Jukka-Pekka Bergman kertoi ajankohtaista tietoa mm. Rasilan sataman kehittämishankkeesta, Keskustan uudisrakennuksen tilanteesta, uuden paloaseman suunnitelmien etenemisestä. Kunnanjohtaja myös muistutti, että Ruokolahdella on viime vuosina panostettu kovasti varhaiskasvatukseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Niiden hyvää tasoa ylläpidetään ja seuraavaksi kohennetaan ikäihmisten oloja.
Lisää kuvia joululounaalta löytyy tästä linkistä.

22.11.2023 Senioriyrittäjät kokoontuivat kunnantalolla valtuustosalissa

25.10.2023 Senioriyrittäjät kuuntelivat Ruokolahden Eukon Anne Tellan yrittäjyystarinaa

6.9.2023 Senioriyrittäjät vierailivat Itulassa tutustumassa paikalliseen yritystoimintaan.

Senioriyrittäjät Itulassa 6.9.2023

Alppimajassa joululounaalla 20.12.2023