Siirry pääsisältöön
28.2.2024, 06.00

Ensimmäinen Leijonaviesti jaetaan tänään

Ruokolahden kunta tehostaa viestintäänsä koteihin jaettavan tiedotteen muodossa.

Mikä ihmeen Leijonaviesti?

Leijonaviesti on Ruokolahden kunnan uusi julkinen tiedote ajankohtaisten asioiden, kuten yleisötapahtumien ja yhdistystoiminnan tiedottamiseen. Tiedotteesta löydät myös paikallisten aktiivisten yritysten yhteystietojen palveluhakemiston.

Leijonaviestin toimittaa Ruokolahden kunta ja se jaetaan kaikkiin Ruokolahden kunnan postinumero-osoitteisiin. Se tarkoittaa, että tiedotteita jaetaan huomattavat 2 600kpl. Osa ruokolahtelaisista asunnoista sijaitsee jakelun näkökulmasta Rautjärven tai Imatran postinumeroalueilla ja niihin tiedotetta ei valitettavasti jaeta. Leijonaviestiä on kuitenkin 200kpl noutopisteissä Rasilan S-marketin infoseinäkkeessä, Lohelassa ja Utulan kyläkaupalla torstaista 29.2. alkaen noudettavissa.

Seuraavan kerran Leijonaviesti julkaistaan toukokuun 22. päivä, jolloin tiedote on huomattavasti helmikuun paperia tuhdimpi kesälehti. Tuo kesälehti myös jaetaan laajemmin kattaen kaikki kunnan alueella sijaitsevat asunnot painosmäärän ollessa 10 000kpl.

Aineistoa Leijonaviestiin julkaistavaksi voit lähettää sähköpostilla sami.rasimus@ruokolahti.fi. Samaan osoitteeseen voit myös osoittaa palautetta tiedotteesta ja sen jakelusta.

Helmikuun Leijonaviestin voit lukea myös sähköisenä versiona alla olevasta linkistä.
Leijonaviesti, helmikuu 2024

Lisätietoja:
Sami Rasimus
Elinkeinosihteeri
Ruokolahden kunta
044 449 1269

Jaa sivu: