Siirry pääsisältöön
Etsivä nuorisotyöntekijä katsoo Saimaalle

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka kohteena ovat alle 29-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat tukea esim. opiskelu- ja työpaikan saamiseksi tai saavuttamaan muita tarvitsemiaan palveluja. Etsivä nuorisotyö on nuorelle täysin vapaaehtoista ja maksutonta.

Etsivä nuorisotyöntekijä saa lain määräämiä ilmoituksia mm. koulun tai armeijan keskeyttäneistä nuorista, mutta kuka tahansa voi olla yhteydessä etsivään. Mikäli koet, että etsivä nuorisotyö voi auttaa sinua tai lähimmäistäsi, niin ota rohkeasti yhteyttä.  Ruokolahdella etsivän tavoitat useimmiten joko toimistolta(sijaitsee liikuntahallin yläkerrassa), koululta tai nuortenilloista. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse (myös Whatsappilla), sähköpostilla, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Imatralla sijaitsevan OHJAAMON palvelut ovat myös ruokolahtelaisten nuorten käytössä.

Ohjaamo on valtakunnallinen, monialainen matalan kynnyksen palvelupiste kaikille alle 30-vuotiaille.  Paikalle voit tulla ilman ajanvarausta päivystysaikoina. Ohjaamotiimi on kasattu eri alan toimijoista, joiden kanssa voit selvittää asioita liittyen esimerkiksi työllistymiseen. opintoihin, alanvalintaan, muuttoon, talouteen, tukiin, hyvinvointiin, vapaa-aikaan tai omaan jaksamiseen. Asiointi on aina maksutonta ja luottamuksellista, rennossa ympäristössä kahvikupposen äärellä.

Lisätietoa: 
www.imatra.fi/ohjaamo
tai Olli Näreaholta. 

Yhteystiedot

Erityisnuorisotyöntekijä
Olli Näreaho
+358 44 4491 275
Facebook: Ruokolahden Etsivä Nuorisotyö Olli
Instagram: Etsivä Olli
Snapchat: etsivaolli