Skip to main content

Helppo elämä alkaa Ruokolahdelta

Ruokolahti on viihtyisä pikkukunta Saimaalla, jonka sinisillä rannoilla on turvallista elää, kasvaa ja viettää ansaittuja eläkepäiviä. Kiireettömyys, sujuvuus ja luonnonrauha ovat arjessamme vahvasti läsnä, mutta tylsistymään ei täällä kuitenkaan pääse – siitä pitää huolen noin viiden tuhannen asukkaan muodostama aktiivinen yhteisömme. Aloita kiireettömämpi arki Karjalan kukoistavimmassa kotikunnassa ja olet ruokolahtelainen ennen kuin huomaatkaan!

Valitse kiireetön ja sujuva arki

Asu kuin olisit lomalla

Miltä kuulostaisi herkullinen aamiainen Saimaan kauniissa järvimaisemissa rauhallisten lomapäivien lisäksi myös arkena? Vapaa-ajan asunnon muuttaminen vakituiseksi kodiksi onnistuu Ruokolahdella käden käänteessä.

Muuta mökille

Ihania eläkepäiviä Ruokolahdella

Ruokolahdella viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Yhteisöllinen ja turvallinen arki soljuu täällä mukavasti eteenpäin rennosti oleillen tai monipuolisista aktiviteeteista nauttien – juuri niin kuin itse haluat.

Vietä omannäköisiä eläkepäiviä

Rauhallista perhe-elämää Saimaan sydämessä

Ruokolahdella ei turhaan jonoteta kaupan kassoilla tai vietetä aikaa ruuhkissa. Täällä nautitaan niin arjen kuin vapaa-ajan sujuvuudesta tyytyväisesti yhdessä koko perheen voimin.

Aloita arki Ruokolahdella

Valinnanvapautta työhön ja vapaa-aikaan

Hämmästyttäviä luontoelämyksiä

Oletko jo nähnyt Suomen kummallisimman kiven tai viettänyt päivän Saimaan omalla Rivieralla. Kauniin järviluontomme monipuoliset retkeilymahdollisuudet ovat taatusti jokaisen luonnossa liikkujan unelma.

visitruokolahti.fi

Ruokolahdella tapahtuu

Pienestä koostaan huolimatta Ruokolahdella eletään suurella sydämellä. Monipuoliset harrastuspuitteet ja laaja tapahtumatarjonta tarjoavat aitoja kohtaamisia kaiken ikäisille asukkaille.

tapahtumat.etelakarjala.fi

Yritä leijonan rohkeudella

Ruokolahti tunnetaan yrittäjähenkisyydestään ja täällä hommia paiskitaankin tehokkaasti hyvällä fiiliksellä. Perusta etätyöpiste tai aloita oma yritystoiminta - autamme mielellämme.

Yrityspalvelut

Muuttajatarinat

Rauhallinen ja turvallinen ympäristö, keskeinen sijainti 6-tien varrella, lämpimät lapsuusmuistot sekä Saimaan kaunis järviluonto ovat olleet monille syitä muuttaa Ruokolahdelle. Tutustu muuttajatarinoihin.

Lisätietoja

Ruokolahden kunnan muuttoagentti
Elinvoimakehittäjä Sami Rasimus
044 449 1269
sami.rasimus@ruokolahti.fi